Stravování je zajištěno v hotelu Orea Resort Santon.
Každý účastník si může vybrat v každém dni konference oběd ze dvou menu.
Oběd
5. 9. 2016 |
Menu č. 1
(default) |
Polévka 0,33 l Hovězí vývar s masem a nudlemi
Hlavní chod 150 g Vepřový řízek smažený, šťouchané brambory s cibulkou a slaninou
Dezert Ovocné řezy |
Menu č. 2 |
Polévka 0,33 l Hovězí vývar s masem a nudlemi
Hlavní chod 150 g Hovězí svíčková na smetaně, jemný karlovarský knedlík
Dezert Ovocné řezy |
Oběd
6. 9. 2016 |
Menu č. 1 |
Polévka 0,33 l Bramborová s houbami
Hlavní chod 150 g Thajské curry zjemněné kokosovým mlékem, divoká a jasmínová rýže
Dezert Jablečný štrůdl s vanilkovou omáčkou |
Menu č. 2
(default) |
Polévka 0,33 l Bramborová s houbami
Hlavní chod 150 g Vepřová panenka na švestkách, bramborové pyré
Dezert Jablečný štrůdl s vanilkovou omáčkou |
K volbě menu prosím použijte tento jednoduchý formulář.
Termín pro volbu menu je stejný jako termín pro zaslání Full-textu - viz Časový plán.
Pokud si účastník oběd nezvolí, budou pro něj připravena menu označená default.
|